
De Schouder
Dit zeer forse koksmes is geschikt voor de grote hand. Het heft is gemaakt uit de linkerschouder van de Wagyu W 63940. Een sieraad op tafel. Geweldig om hiermee een brisket, picanha of short rib aan te snijden.

De tang is slechts voor een deel zichtbaar

Het logo is diep geslagen, productiedatum maart 2021

Het Wagyu nummer in de krop

Lemmet: koksmes droppoint
Grip: Rechtshandig, voor de grote hand
Zwaartepunt uitlijning: lemmet
Heft: Wagyu bot schouder, ebbenhout, messing
Datum productie: Maart 2021
Prijs: € 1.650,00 Gereserveerd
Lemmet: koksmes droppoint
Grip: Rechtshandig, voor de grote hand
Zwaartepunt uitlijning: lemmet
Snede: scherpe vouw/full flat
Slijpwijze: dubbel bevle
Scherpte: scherp
Materiaal heft:
Heft: Wagyu bot schouder
Spacer: niet van toepassing: hidden tang
Krop: staal (gestuikt)
Pommel: ebbenhout/Wagyu bot
Pennen: één dikke messing pen, 4 dunnen messing pennen
Afmetingen:
Gewicht: 310 gram
Lengte lemmet (tot aan de hiel): 19,2 cm
Lengte heft (incl. krop en pommel): 15,3 cm
Dikte lemmet (rug): 3,2 mm
Lengte totaal: 34,5 cm