De Schouder

De Schouder

Dit zeer forse koksmes is geschikt voor de grote hand. Het heft is gemaakt uit de linkerschouder van de Wagyu W 63940. Een sieraad op tafel. Geweldig om hiermee een brisket, picanha of short rib aan te snijden.

Extreme knife hammered blade

Een robuust lemmet, kan gerust een bot tegen komen

Handle wagyu bone and ebony, with brass rivets

Onderkant van het heft, verankerd met vier messing pennen

wagyu bone ebony

De tang is slechts voor een deel zichtbaar

wagyu bone extreme knife  handle

Het Wagyu nummer in de krop

wagyu bone shoulder

Bovenaanzicht van het heft, de schouder van de os

Logo and production date

Het logo is diep geslagen, productiedatum maart 2021

wagyu bone ebony extreme knife

Het Wagyu nummer in de krop

luxury gift box

Lemmet: koksmes droppoint
Grip: Rechtshandig, voor de grote hand
Zwaartepunt uitlijning: lemmet

Heft: Wagyu bot schouder, ebbenhout, messing

Datum productie: Maart 2021

Prijs: € 1.650,00 Gereserveerd

Lemmet: koksmes droppoint
Grip: Rechtshandig, voor de grote hand
Zwaartepunt uitlijning: lemmet
Snede: scherpe vouw/full flat
Slijpwijze: dubbel bevle
Scherpte: scherp

Materiaal heft:
Heft: Wagyu bot schouder
Spacer: niet van toepassing: hidden tang
Krop: staal (gestuikt)
Pommel: ebbenhout/Wagyu bot
Pennen: één dikke messing pen, 4 dunnen messing pennen

Afmetingen:
Gewicht: 310 gram
Lengte lemmet (tot aan de hiel): 19,2 cm
Lengte heft (incl. krop en pommel): 15,3 cm
Dikte lemmet (rug): 3,2 mm
Lengte totaal: 34,5 cm